2013. december 6., péntek

Péntek az én napom...

Üdv! Sziasztok, végre péntek, aminek én nagyon nagyon örülök, mert végre hozzáfoghatok a következő fejezethez!
Köszönöm a pipákat és a 4 ember kritikáját, nagyon jól esett, remélem továbbra is megőrzitek a jó szokásotokat és bíztattok, lelkesítetek ^^ De nem igazán kaptam arról véleményt, hogy mit szeretnétek, illetve, hogy mi az akadálya a kritikázásnak, amit úgy értettem, hogy mi az, ami nem tetszik. Nyugodtan elmondhatjátok és ha olyan, akkor tudom korrigálni :)
Na mindegy, amiért most írok, az az, hogy remélhetőleg ha ma nem, is de holnap este BIZTOSAN lesz friss.
A Pf következő fejezetében:

A jótékonysági rendezvény új meglepetéseket tartogat a negyedben élőknek, Klaus nem kis döbbenetére. Rebekah csak legyint testvére paranoiására, de az est végére Marcel leszúrva találja barátnőjét. Klaus pedig sejti, hogy több áll a dolgok hátterében, mint amennyit Sophie elárult neki. Magyarázatot követel az est történekért, és majdnem vérontásra kerül sor a temetőben, ahol a boszorkányok összegyűltek. E közben a hibrid otthonába betörnek, ami ismét feltüzeli az egyébként sem nyugodt állapotokat. Klaus az emberektől is válaszokat követel, mit tudnak a támadásokról, így apró fenyegetést érez: a több éve tartó békeidőnek talán vége szakad. De ki az elkövető? 

ILLETVE, apró novellával szeretnék nektek ismét kedveskedni majd :) Nem sok köze lesz a történethez, ismét egy kitaláció, ami a fejemből kipattant, de nagy fantáziám szerint köze lehet majd a TVD-hez, és a 100. epizódhoz :) Az előző novellámhoz nem kaptam kritikát, bár megjegyzéseket igen a chatben, amit ezúttal is szeretnék megköszönni nektek, és bízom benne, hogy ez majd jobban fog tetszeni. Szerintem a friss fejezettel azt is hozni fogom! :)

2 megjegyzés:

  1. Szia. Tudom, és nagyon sajnálom, hogy nem voltam. Egy idegig abba hagytam a TVDs és ezzel együtt a Klaroline imádatomat is, hisz az 5. évad elérte ezt nálam. De ismét Elkezdtem nézni a sorozatot, és olvasni a blogodat, ez nagyon hiányzott. :) Szóval remélem még szívesen látsz itt. És tényleg nagyon sajnálom. Nálam minden sorozatnál elérkezik ez az időszak, mikor már megunok benne mindent és mindenkit. Tegnap ráakadtam egy Klaroline videóra, és rájöttem, hogy ez mennyire kell nekem. Szóval remélem nem fogsz rám nagyon haragudni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Fanncsesz!
      Ugyan miért haragudnék? Ne hülyéskedj, csak örülök, hogy visszatértél, és ismét élvezhetem majd a véleményeidet, és nagyon boldog vagyok, hogy visszatért az imádatod is.
      Teljes mértékben megértelek, nekem is sorozatban van ilyen, szóval egyáltalán nem új, amit mondtál :) De mondom nagyon örülök neki, hogy visszatértél és remélem, hogy a történeteimmel majd benned tartom a lelkesedést ! :)
      Puszi és nagyon örülök neki hogy visszatértél! :)

      Törlés