2013. december 27., péntek

ÉÉÉÉS vége!

Sziasztok!

Na, remélem, hogy mindenkinek örömteli, boldog karácsonya volt, tele ajándékokkal, sok-sok kajálással, piálással egybe kötve, és mindenki kipiheni a három napos izgatottságot és persze a teltség érzetet! :D Természetesen itt még nem áll meg az év vége, hisz hamarosan SZILVESZTER ÉS ÚJÉV, amit hatalmas ünnepléssel kell megkoronázni.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem iszonyatosan hamar eltelt ez az év, szinte még most üdvözöltük 2013-at, most meg már hamarosan 2014-et fogunk írni! Hihetetlen, hogy telnek az évek... na mind1 :D Erre úgy se vagytok kíváncsiak szóval most a többi dolog!

Köszönöm az előzőhöz írt kritikákat, én speciel imádtam a 7. fejezetet megírni, a következő pedig még érdekesebb lesz, amit igyekszek ha ma nem is, de holnap mindenképpen hozni! De hogy még se hagyjalak titeket a bejegyzés során így tudatlanul, megosztok pár információt a következőről, illetve egy kis ízelítő!:

A 8. fejezetben:

  • Caroline megfogja ismerni Annát
  • Sydney és Klaus kettesben fognak maradni egy időre
  • Elijah rászánja magát végre, hogy elmondja a titkát
  • új szereplő fog feltűnni
ízelítő:

-Nem veheted el őt tőlem! - kiáltotta ismét Klaus hangjában kétségbeeséssel.
- Ő még csak egy gyerek, Klaus, nincs szüksége ilyenekre! - indulatosan mutatott az étkezőbe, ahol két halott vámpír feküdt az összetört asztalok és székek között. 
- Ha elviszed innen nem tudom garantálni a biztonságotokat! 
- Ezzel ne foglalkozz majd én megoldom! Bravúrosan megtudtam eddig védeni magamat az évek alatt - sziszegte fogai között és mérgesen dobbantott lábával. 
- Nem érted meg, hogy szüksége van rám? - ordította és lendületesen a farkaslány előtt termett. 
- Neked sokkal nagyobb szükséged van rá, mint neki rád! - grimaszolt ingerülten. 
- Nincs jogod őt elvinni innen! Velem kell maradnia! 
- De igen jogom van hozzá Klaus - jelentette ki hidegen és hátrébb lépett. - Az anyja vagyok. Te viszont csak egy, egy éjszakás kaland voltál, és nem is akartad őt! Semmi jogod nincsen hozzá! 
- Leszarom, hogy mi volt évekkel ezelőtt Hayley! - dörrent rá kiabálva. Képtelen volt megnyugodni és higgadtságot erőltetni magára, a tudat, hogy Hayley elakarja vinni Annát teljesen elvette az eszét. - Azóta minden megváltozott, és Annával kötődünk egymáshoz! Nem szakíthatod el őt tőlem - fenyegetően halkult el hangja, és szemei fájdalmasan villantak meg. 
- Próbálj megállítani egy anyát, aki csak a gyereke bizonságát tartja szem előtt - önelégülten mosolyogni kezdett, majd a neszre felkapta fejét.
- Ne veszekedjetek - pityergett Anna, félig a fal mögé bújva. 

1 megjegyzés:

  1. megint egyben olvastam kettő és megérte:) Ez a Szövetség komoly dolog. Tetszett hogy Anna kinevezte bácsikájának Damont:) Vajon Carolint majd minek hívja?:) Azt hiszem ideje is hogy Elijah beszéljen Kíváncsian várom a folytatást:)

    VálaszTörlés