2013. december 23., hétfő

ízelítő

Remélem a kövi fejezethez majd több visszajelzést kapok, de iszonyúan jól estek a pipák, nagyon boldog vagyok! Jobban izgulok minden egyes fejezet felrakásánál a véleményetekre, mint bármi másra :D
Na egy kis ízelítő:

-Szóval Elena Gillbert elhagyta Salvatore-t. Milyen meglepő - csúfondáros mosollyal meredt italába, míg Caroline megforgatta szemeit.
- Mind tudtuk, hogy nem fogják sokáig húzni - mormolta a lány is.
- Szép terelés - emelte fel hirtelen fejét mosolyogva. - De nem válaszoltál a kérdésemre.
- Melyikre? - zavartan megköszörülte torkát, és elnézett.
- Hogy mi történt veled, amiért így megváltoztál. Láttalak tegnap, egy pillanatra láttam felvillani a szemedben a gyilkolás élvezetét. Aztán sírással küszködve, szinte húsig dörzsölted a kezed, hogy eltüntesd a mészárlásod nyomait. Mi történt? - a hibridet valóban érdekelte,és elkomorult a gondolattól, hogy a folyton vidám, mosolygós lány miért lett ilyen.
- Minden vámpírnál el jön az a pont, amikor kénytelen beismerni, hogy egy gyilkos - szűrte fogai között. -
- Csak, hogy te sose ismerted volna be, ha csak nem történt egy olyan tragédia, amibe majd beleőrültél. Tyler?
- Na persze - horkant fel szemforgatva. - Mit gondolsz, mennyire érdekelt azok után, hogy jobban gyűlölt téged, a helyett, hogy engem kellett volna jobban szeretnie a bosszújánál!
- Igen, ez igaz - bólintott. - Nem vagy az a fajta, aki sokáig emésztené magát olyan dolgon, ami nem éri meg. És az anyukád? - Caroline megdermedt és reszelősen kifújta bent tartott levegőjét, a hibrid ebből pedig tudta, hogy fején találta a szöveg. - Mi történt?
- Miért faggatsz? - suttogta, könnyeivel küszködve.
- Mert te nem ilyen vagy - jelentette ki határozottan.
- Furcsa, hogy attól a személytől hallgatom ezt, akinek egy lélek se számít, és bárkit megölne hidegvérrel.
- De most nem rólam beszélünk, hanem rólad - biccentette oldalra fejét. - Még mindig nem tudsz megbékélt lélekkel beszélni az édesanyádról bármi is történt, ami azt jelenti, hogy még mindig nem dolgoztad fel.
- Én a helyedben a vámpírt keresném, aki irányítja a boszorkányokat! - pattant fel hirtelen, majd ott hagyta a meglepetten pislogó férfit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése