2013. december 7., szombat

Lelkesedés hete

Sziasztok ismét!!
Nos, csak a jövőheti dolgok miatt írok, még kedd előtt mindent felkéne rakosgatnom, mert szerdán 3 Zh-m is lesz, de... úgy döntöttem, hogy azért tanulnom is kellene rá xD Szóval..

Kedd estig, ha minden jól megy felrakom a Pf 3. fejezetét :) Aztán, meglátom mennyi időm lesz írni, de ha nem sikerülne felraknom keddig a novellákat, akkor az marad csütörtök-péntek. Bizony Dóri is adott ötletet, de egyébként is vannak a fejembe más szösszenetek, szóval mint a cím is mutatja a jövőhét a Lelkesedés hete lesz ^^

Pf. 3. fejezete:
Klaus a legutóbbi eseményektől felbőszülve próbál magyarázatot találni a támadásokra, de végül csapdába sétál. E közben Marcel a boszorkányokkal kötött szövetséget felbontja, és a vámpírjai rajtuk ütnek. Elijah pedig ismét élve Rebekah-val testvérük keresésére indulnak, de mielőtt ők bármit is tehetnének mások avatkoznak közbe. Elijah pedig életében először valóban megrémül a rá váró haláltól, miután találkozik egy régi ismerőssel. 

És... kérem szépen:
Klaroline novella 2.: Bocsáss meg!

Mint tudjuk a TVD 5. évadában kiderült, hogy a híres Kathrine Pierce bizony haldoklik. Ebben a novellában már nagyon kevés ideje van, így az új „barátai”, akik megsajnálták őt, helyette is lépnek. Stefan míg Mystic Falls-ban marad, hogy vigyázzon Kathrine-re, Caroline magára vállalja, hogy elutazik New Orleans-ba és meglátogatja a hibridet és családját. 

Klaroline novella 3.: Búcsú
Ahogy Dóri is említette, engem is érdekelt, hogy a TVD 4. évada, 23. részében  hogyan is sikerült az a kis búcsúzás Klaus és Caroline között, hisz igen szép jelenettel zárult, de még is nem lehetett csak ennyi?! A fantáziámat szárnyalni engedtem és remélhetőleg senki nem fog majd lefejezni érte :D

Klaroline novella 4. Las Vegas
Egy nagyon hülye ötlet és sok valóság alapja nincs. Szóval Klaus, Caroline, Rebekah, Stefan, Elena és Damon, illetve Elijah és Hayley elmennek Las Vegasba. Végül a nap sokkal viccesebben fog végződni, mint akarták :D Hogy ez miért Klaroline majd meglátjátok ;)

Asszem ennyi, egyelőre, szépen sorjában fogom majd pakolgatni őket, bocsánat, a mai novella csúszni fog, de igyekszek hamar befejezni. De adhattok ötleteket nyugodtan :D


2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon jól sikerült a novella, gratulálok! Bár az én elképzeléseim szerint Caroline nem ilyen nyugodtan reagálna, ha megtudná, hogy Hayley terhes, de most pont beleillet így a történet hangulatába, szóval így is tetszett. Alig várom a következőt novelládat :)

    Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dóri!
      Nagyon szépen köszönöm, annyira boldog vagyok, hogy tetszett! Igen igen Caroline nem ilyen higgadtan reagálja le, de majd a Pf-ben ebből nem lesz hiány :)) De úgy örülök neki, hogy így is tetszett!!! :)
      Sietek vele, remélhetőleg szerdáig azzal is végezni fogok!!
      Nagyon nagyon szépen köszönöm, hogy írtál nekem!! Mint láthatod kritika hiányban szenvedek, úgyhogy ez most rengeteget jelent nekem!!! Meg amúgy is hihetetlenül jól esik ha írnak :)
      Puszi

      Törlés