2013. november 14., csütörtök

khöm...

Hello mindenkinek!

Nos, elsősorban nagy bocsánat, amiért ennyire eltűntem, és bár mondhatnám, hogy ez változni fog, de sajna a szemeszter végéhez közeledve egyre kevesebb időm lesz, amit már láthattatok is az utóbbi 1-2 hetet megnézve.

Nem mondanám, hogy csak ez járt közre ahhoz, hogy már jóideje nem volt friss. Igazából az életkedvem valahogy megcsappant, így valahogy a lelkesedésem is mindennel kapcsolatban. Nem kell megijedni, nem fogom abbahagyni vagy ilyesmi, sőt gőzerővel támadnak bennem új és új ötletek, amit nagyon szívesen papírra is fogok vetni nektek, csak győzzétek kivárni :D (^^reménykedek, hogy így lesz)

E mellett  - miközben sokan gondolkoztam - úgy döntöttem, hogy inkább más módszerekkel folytatom majd az írást. De szeretném, ha a következőket elolvasna reagálnátok is majd!!!!

Tényleg nagyon sok energiát fektetek egy-egy fejezetbe - bár visszaolvasva ez nem mindig látszik, én mindig rengeteg hibát találok benne ^^ :S - és valahogy kerek történetet akarok kihozni, ennek viszont az a hátülője, hogy mire a vége felé közeledek, a történethez való lelkesedés megcsappan, hisz az idő elteltével újabb és újabb kreatív dolgok ugranak be, más történettel kapcsolatban. És ha mást már érdekesebbnek találok, akkor ez a jelenlegi történetre van rossz hatással.

Hát, velem is ez történt, sajnos -nem sajnos. Ezért arra jutottam, persze érdekel, hogy ti mit mondtok, hogy inkább kevésbé "szép" és hosszú fejezeteket hozok. Ennek "előnye", hogy durván szólva is, de a történetet hamar "letudom", így lehet, hogy amennyi idő alatt megírom ezt (Sötét angyal) már kettőt is tudnék írni. És a kreativitásom mint a tenger - persze ehhez hozzájárul a The Originals is - és szeretném mind megírni.

Azonban, mivel én magam is tudom, hogy a fejezet minősége és mennyisége lehetségesen rámehet a történet kedvelésére, ezért (mint ahogy már régóta tervezgetem) új, SAJÁT történetbe is belevágok közben, amit viszont olyan hogy úgy mondjam "írói megfogalmazásos" lesz, ami kielégítheti az olvasók vágyát.

Vagy: marad az eddigi alternatíva. Ahogy tudom, megpróbálom hozni a fejezetet, próbálom megütni a színvonalat is, de lehetséges, hogy többet kell rá várni, mint eddig. Nem azért mert egoista vagyok, de szerintem annyira nem rossz minőségűek - legalább is próbálom azzá tenni - és hogy ezt tartsam is, idő kell, azonban ha valaki az elejétől követ, akkor tudja, hogy régebben - még az elején - nagyon hamar jött a friss, és így is megpróbáltam minden héten hozni.

Na mindegy, száz szónak is egy a vége, én szeretném, ha nyilatkoznátok erről, elvégre ti vagytok az olvasóm, nektek tartozom hálával és rengeteg köszönettel, így természetesen érdekel is a véleményetek. Remélem, hogy kapok is!

frissről pedig: nagyon bízom benne, hogy a hétvégén tudom hozni, más extra dolgokkal is, csak a sok kimaradásért cserébe :)

Puszi nektek!

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nekem tetszik az első alternatíva, teljesen érthető, hogy egy idő után már neked annyira nem izgalmas, mint az elején. Na meg persze nagyon kíváncsi vagyok a végére és az új történetedre is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia!
      hm igen, nagy százalékában már nem olyan izgalmas, de egyébként ugyanúgy élvezem írni mint az elején :)) és szeretem is :D már rákattantam, írok folyamatosan, szerintem maximum szombaton, de leghamarabb péntek este tudom hozni ^^ hozom hozom sietek vele :D köszönöm,hogy hozzászóltál a dologhoz :)

      Törlés
  2. Na szóval... Lehet, hogy a mai fáradtságom miatt, de ebből kb annyit értettem, hogy ritkábban lessz friss; hétvégén lessz friss; azt hiszed h néhány fejezet nm a legjobb minőségű-Pedig Uramisten ez nagyon nm igaz!!!; És vagy belekezdessz 1 saját történetben v lessz friss ritkábban...
    Én telesen átérzem mindent, én is így voltam vele, ês a fejezetek egyáltalán nem laposak vagy ramaty minőségűek!!! Sőt!! Nekem a te bloggod a kedvencem és én melletted állok akárhogy döntenél is- de remélem nekunk, olvasóknak a javára lessz!!!
    2es fogalmazás, de remélem a gesztus számít és remélem érted mkt akarok mondani!!!
    Bye :**

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága Vyky!
      öhm igen jó értetted, ha ugyanolyan minőségűt szeretnétek mint eddig, akkor bizony bizony csak hétvégén lehet friss, vagy másfél hetente :S Nem, nem! Saját történetet így is úgyis fogok írni - bár azt csak akkor olvashatjátok majd el, ha készen vagyok vele ;)
      Hát ennek iszonyatosan örülök, hogy így gondolod, nagyon nem is tudnám megtenni, hogy valami rossz összecsapott fejit hozzak, az nekem is rosszul esik :S
      Mindenképp úgy alakítom, hogy a ti javatokat szolgálja!!! :D
      Már a feltételezés is sértő :d természetesen a gesztus számít, nagyon szépen köszönöm, hogy nyilatkoztál!!!

      Törlés
  3. Szia,

    szerintem ne csapd össze a végét, hanem írd meg ugyanúgy a maradék fejezeteket, ahogy a többit. Tudom, hogy nehéz koncentrálni úgy, mikor vizsgák vannak illetve száz másik ötlet, amit le kéne írni. De a történeted megérdemli úgymond, hogy rendesen befejezed. :)
    Ez egy jó lehetőség az írás fejlesztésére, mert nehogy a következő történettel is így járj, vagy az utána következővel, hogy elveszted az érdeklődésed, ezért vagy lerövidíted a végét, vagy be sem fejezed.
    Kíváncsi vagyok az új történeteidre is, de ne add fel a régit sem. Ez az én véleményem. :) Még akkor is, ha tovább kell rá várni. Könyvfolytatásokra van, hogy hónapokat, éveket kell várni, úgyhogy ez teljesen elfogadott az írásnál, szerintem. :)

    Kitartás!

    Üdv, Anikó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anikó!
      igen, teljes mértékben igazad van és meg is fogadom a tanácsodat! Ami még hátra van a Sötét angyalból meg írom úgy, ahogy eddig mert tényleg megérdemli, ezt én is így gondolom. Csak titeket meg nem akarlak mindig megváratni :S De tényleg rendesen befejezem :))
      igen az biztos az írásra fejlesztő hatással van :)
      A történeteket szeretném egy kicsit sorrendbe rakni, hogy ti melyik iránt érdeklődnétek leginkább azt majd hamarosan kirakom ^^ Nagyon örülök neki, hogy hajlandó vagy várni rá, ez nekem rengeteget jelent!
      Na igen az biztos xD könyvfolytatásoknál sok idő eltelik :D
      Nagyon szépen köszönöm Anikó, hogy elmondtad a véleményed! Nagy hatással van rám! Puszi

      Törlés