2013. augusztus 20., kedd

Frissről

Helló mindenkinek!
Tudom azt ígértem, hogy hétfőn nem, de kedden lesz friss. Hát sajnos már - ilyen korán - meg kell szegnem az ígéretemet. Nagy családi dráma volt tegnap, sírás-rívás, nagy nyáladzós összeborulás.. szerencsére engem ez nem érintett, túl hamar megkaptam az ívet tőlük, hogy ott maradjak.
Bár sose tudtam megérteni, hogy csak azért mert nem vagyok olyan idős, mint ők - hogy még be se töltöttem a 19-et - miért kell annyira gyerekként kezelni, hisz olykor több eszem van mint a "nagyoknak" együtt véve. E mellett bosszantó, ha egy "vendégnek", egy senkiházinak több joga van felszólalni a házban, ahol élek, mint nekem. És még a saját családom se tud kiállni mellettem... bosszantó, és szomorú egyben, hogy ennyi idősen összetörik - ilyen szempontból -valóban egy gyerek álmát: a család az első. Hát.. tegnap bebizonyosodott, hogy nekem nincs. Képtelen vagyok úgy ránézni a szüleimre, hogy ne fájjon. A vérük vagyok és nem álltak ki mellettem. Ez mindennél nagyobb pofon volt. Szóval ezer bocsánat,  - bármennyire is szeretnék az írásba menekülni - egyszerűen képtelen vagyok most az írásra.
Azért megpróbálok ma majd haladni vele, vagy legalább elkezdeni az 5. fejezetet, mert szeretnék haladni a történettel, szeretném, ha minél többen kedvelnétek, amit írok.
De nagyon szépen köszönöm azoknak, akik szorgosan pipálgatnak, és "esetleg" véleményt írnak - tisztelet a kivételnek - nagyon jól esik és most főleg. Szóval köszönöm szépen, akik már nagyon várják a következő fejezetet, azokért megpróbálok ma írni és sietni vele.

Puszi

4 megjegyzés:

  1. Szia !
    Mindig olvasom a történetedet és nagyon szeretem, csak lusta vagyok írni, most mégis úgy gondoltam hogy szükséged van pár jó szóra, szóval kitartás és fel a fejjel, a dolgok néha rosszul mennek, néha pedig kisüt a nap. Szóval nagyon tetszik a mit eddig írtál és várom a folytatást.
    Mira

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Mira!
      Igen igen, tudom már jobban is vagyok kitomboltam magam és bízom benne, hogy holnap már új frissel tudok előállni :)
      És nagyon köszönöm egyébként, hogy írtál nekem, függetlenül attól, hogy nem szoktál. Most ez nagyon jól esett, köszönöm szépen :)) sietek a kövivel természetesen és nagyon boldog vagyok, hogy tetszik a történetem :)

      Törlés
  2. Szia Ellie!
    Akarva, vagy akaratlanul, ez a bejegyzés ösztökélt arra, hogy elolvassam az eddigi sztorit. Nagyon nagyon, de tényleg nagyon nagyon tetszett! Itt-ott szavakat ismételsz, azonban mikor beleélem magam a történtekbe, ez hanyagolható kis hiba! Aki ismer, az tudja, hogy nem olvasok el akármit, allergiás vagyok a sok sablonos sztorira, és kellemes csalódás volt, hogy ez nem ide tartozik! Csak így tovább, kíváncsian várom a folytatást!
    Ui. : Kiraktalak a kedvenceim közé mindegyik blogomra, ami működik!:)

    Puszi, Cleo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Cleo!
      Hát nem az volt a célom, csupán akik eddig olvastak azoknak szerettem volna megmagyarázni, hogy mi az oka a kimaradásnak de a negatív okkal ellentétben azért örülök neki, hogy ösztönzött bár nem ez volt a célom :))
      Nem tudom elmondani, hogy mennyire, de mennyire örülök neki, hogy megtetszett a történetem!!! Igyekszek javítani a megfogalmazáson, ez mindig erős cél :)) Igen, hozzád hasonlóan én se szeretem a sablonos sztorikat, amit már rengeteg blogon lehet olvasni, ezért örülök neki, hogy sikerült olyat kitalálnom, ami nem tartozik közzéjük és hogy ezzel te is így vagy :)
      Mindenképpen hozni fogom hamar a folytatást, szeretném én is ha mihamarabb felkerülne :D
      Uh köszönöm szépen, nagyon, nagyon hálás vagyok érte!!!! :)))
      mégegyszer köszönöm, hogy írtál nekem, nem tudom elmondani mennyire boldog vagyok egy-egy kommentől :)
      puszi

      Törlés