2013. augusztus 15., csütörtök

Szereplők



Caroline~ a kotnyeles, de tiszta szívű lány a legkicsapottabb helyzetbe találja magát és legnagyobb bosszankodására – vagy talán tiltott örömére – csak a szarkazmusáról híres hibridre számíthat.

Klaus~ mikor tudomást szerez a kis városban történtekről, ráveszi magát – nem is olyan nehezen – hogy visszatérjen és segítsen a kedvelt szőke vámpírnak, de e mellett más miatt is visszatért. 

Elijah~ ígéretéhez híven öccsének mindenben segít, amiben csak tud, miközben megpróbál a legtisztább fejjel gondolkodni. Azonban a gyönyörű, ám gonosz Kathrine Pierce keresztül húzza a számításait. 

Kathrine~ bosszankodva, de emberként próbál érvényesülni a nagy világban, és persze rettegve járja az utcákat a rengeteg ellensége miatt. Örül neki, mikor Elijah visszatér és a saját malmára hajtja a vizet. 

Rebekah~ magát is meglepve a dolgok közepébe találja magát, és rá nem jellemző módon segít Caroline-nak. Megkedvelte a nagyszájú vámpírt, és próbálja viszonozni neki a kedvességet, ami felé mutatott. Azonban más megdöbbentő dolgok is jönnek, akinek a neve Stefan Salvatore. 

Stefan~ugyan eredeti terve az volt, hogy elhagyja a várost, miután Elena nem őt választotta, de a dolgok alakulása őt is arra sarkalta, hogy maradjon. És ennek később más okai is lesznek.

A főbb szereplők ők lennének, de természetesen mások is megjelennek majd, hiszen ki nem maradhatnának:
Elena, Damon, Jeremy, Bonnie, Matt,Tyler és persze sok-sok ember, akinek csak pár sor jutott mielőtt valaki meg nem ölte volna…. J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése