2013. augusztus 22., csütörtök

"Kulisszák mögött"

Sziasztok! Tudom, még sehol se járunk szinte a történetbe, ettől függetlenül szeretném, ha pár dologba sikerülne jobban felkelteni az érdeklődéseteket, szóval teljes 24 órát kaptok arra, hogy BÁRMIT kérdezzetek. Nyilván a történettel kapcsolatban, de akár engem is kérdezhettek az életemről vagy akármiről, e mellett kérlek titeket, hogy írjatok nekem (szerintem minden emberbe van egy kritizáló erő)!

Karakterekkel kapcsolatban
történettel
bloggal
esetleg saját kívánságok
a lassúság/gyorsaság
tanácsok
kérés
kérdés
ötlet....
BÁRMI BÁRMIVEL KAPCSOLATBAN!
:) Ragadjátok meg az alkalmat :)

UI: ha nem feltétlenül tudok olyannal kapcsolatban válaszolni, amivel elárulhatnék "nagy" dolgot, ne legyetek rám mérgesek. Azért mindent nem mondhatok el, mert akkor felesleges lenne tovább írnom xD

4 megjegyzés:

  1. Mikorra várható, hogy Caroline megint önmaga lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A következő fejezetben várható lesz egy kis normálisság, de az igazi visszatérés, még soká lesz :))) jó pár fejezet múlva, de valamelyest mindig ott lesz a "normális" énje :D

      Törlés
  2. Tudom hogy ez egy Klaroline, de nem lehetne esetleg, hogy a Delena is tobb szerepet kapjon? Mar ugy ertem, leven hogy baratai Carolinenak csak ugy mint Stefan, es nem csak, hanem ugy is, hogy ok is szerves reszei legyenek ennek a fanficcnek? Mint egy par akik hozza tartoznak a Klarolinehoz "csladi baratkent" es mint a csapat tagjai? :):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! Természetesen elfogadom a kérésedet és egyébként is több szerepet fognak még kapni a történetben, csak mivel az elején vagyunk még ők még nem sokat tudnak szerepelni. Olyan rész nem lesz ami úgy igazán róluk szól, de sok fejezetben benne lesznek még, megnyugtatlak :D Köszönöm, hogy írtál és persze igyekszem teljesíteni a kérésedet :)))
      puszi

      Törlés