2013. október 23., szerda

ízelítő 30.fejezet

"-Azért, ez durva, nem? - Rebekah grimaszolva kortyolt bele kávéjába.
- Nekem mondod? Fogalmam sincs, hogy tényleg igaz-e, amit láttam, vagy csak a fantáziám játszik velem. De meg kell tudnom! Főleg, mielőtt Klaus-nak elmondanám - sóhajtott fel szomorúan.
- Nem lenne túl tanácsos most hazudnod neki. Azok után, hogy elvesztetted a bizalmát elég merész húzás lenne... még tőled is. Tényleg... most akkor ti együtt vagytok? - csintalan mosoly kerekedett a szőke ős arcán, mire Caroline megrázta fejét.
- Nézd,Rebekah egyelőre hadd foglalkozzak az igazi problémával! Kisebb és nagyobb gondom is van annál, minthogy a Klaus érzéseivel foglalkozzak.
- Lehet, hogy terhes vagy! - vágta rá hirtelen kikerekedett szemmel. - Elvégre voltatok már együtt! Csak a többi kontinensen nem hallották a nyögéseket...
- Rebekah! - zavartan arca elé kapta kezét, majd ingerülten hadarni kezdett. - Nem akarok most erről beszélni, így is elég zavaros a helyzetünk! De nem, nem lehetek terhes!
- Két zabigyerek betenné nála a kaput - kárörvendően mosolyogni kezdett, nem törődve Caroline elhűlő tekintetével. "

Bocsássatok meg, de a kritikák hiányában nem fogok annyira sietni a fejezettel. Hozom, ahogy megírtam, és elnézést kérek a pofátlanság miatt, és függetlenül attól, hogy nagyon hálás vagyok a kritikákért úgy érzem, hogy csak azért írtok, hogy ne nyavalyogjak. A kritika lényege nem ez, hanem, hogy bármi fontos dologra kitértek. Mi volt számotokra a meglepő, mi az ami tetszett, éljétek ki az elemzési vágyatokat. És persze hihetetlenül jól esik, a napom csak azért szokott jólenni, mert ti írtok nekem és jókat persze, de a negatív kritika is építő. Tehát szeretném, ha kifejtenétek igazán, hogy miről mit gondoltok. Igen, mazochista lehetek, de nem csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire tetszett, még akkor sem, ha hihetetlenül jól esik. Na mindegy nem panaszkodok, csak rossz érzés, hogy mások sokkal kevesebb energiát fektetnek egy fejezetben és több elismerést, kritikák, hosszabb véleménykifejtést kapnak. Nem értem hogyan, nyilván a történetük jobb akkor, de a fanfiction veszíthet a szépségéből, ha fogalmazásilag gyér. Szerintem legalább is.. na mindegy csak ennyit akartam.
Hamarosan hozom.

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nekem nagyon tetszett a 29. rész, főleg a múltas rész, de tényleg!
    Elena és Tyler:) Nem gondoltam volna, de nagyon cool!
    Valentina->Emmília->Car???Te jó ég!!!
    Emília valami nagyon rossz egy ember volt:)
    Várom a 30.-at!!!!
    Húhh nagyon szép, hogy idáig eljutottál, és ennél is tovább!!
    Ha nem lennék fent szombaton, akkor előre is Boldog Születésnapot! :*
    Pusszancs: Barbi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Barbi!
      Nagyon örülök neki, hogy tetszett a fejezet, nekem az egyik kedvenceim közé tartozik :) Köszi, Elena és Tyler még fognak meglepetést okozni :D illetve majd feltűnik egy rég látott személy is :D Emília inkább csak örökölte anyja rosszabbik énjét xd de tényleg rohadt kis r*** volt :D
      Köszi szépen, igyekszek vele :D Igen, én is dagadok a büszkeségtől, hogy idáig eljutottam hatalmas dolog ez számomra :DD
      Köszönöm szépen,nem felejtetted el, nagyon szépen köszönöm :D
      Puszillak

      Törlés