2014. január 28., kedd

Játék!



Sziasztok!
Gondoltam, ha ma esetleg fejezetet nem is hoznék, játszhatnánk egy játékot! Az 5 jelenet közül 2 jelenet biztosan benne lesz a történetben, de hogy melyik fejezetben, mikor, milyen körülmények között, azt nem árulom el. Kommentben kérem szépen a véleményeket, hogy szerintetek melyik lesz az a 2, és kérek hozzá e-mail címet is, mert aki eltalálja, annak küldök egy megdöbbentő részletet a történetből! :D Hajrá!

1.jelenet:
-Ez a papírhalom még mindig nem csökkent fél nap alatt! – a pocakos, öregedő férfi goromba hangon szólalt meg az asztal mellett, mire Mac elhúzta száját.
-Valójában az én hibám, lefoglaltam – állt fel Klaus távozásra készen.
- És maga kicsoda? – fordult felé rosszallva, rájött, hogy nem egy ügyfél lehet. Klaus megnyalta ajkait, majd elgondolkozva meredt maga elé, majd halványan elmosolyodta magát és Mac zavart tekintetébe nézett.
-A bátyja vagyok.


2.jelenet.
-Most meg mi van, miért nézel így rám? – csattant fel most már teljesen türelmetlenül.
- Terhes vagyok – bökte ki végül Hayley. – És a jelek szerint Elijah az apja.
- Nincs április elseje, hülyéskedsz velem? – suttogta, és döbbenetében a kanapéra ült. – Ez… lehetetlen! Elijah vámpír… ez….
- Én se találok rá logikus magyarázatot! – fakadt ki kétségbeesetten. – Talán az-az oka, hogy anno Jane-Anne Deveroux elvégezte rajtam a jóváhagyási bűbájt, így termékenyültem meg Annával is! Talán nem csak arra az egy esetre vonatkozott.
- Beszélek Davinával – lehelte még mindig döbbenten, majd lassan felállt, de két lépés után megtorpant és megpördült. – Van fogalmad róla, hogy mit jelent ez? Van egy gyereked tőlem, lesz egy gyereked Elijah-tól, mond Kol-lal nem akarsz lefeküdni? – hangja egyre fentebb ment, végül annyira kiakadt, hogy elcsörtetett, magára hagyva Hayley-t.

3.jelenet.
-Hogy érzi magát? – Klaus felkapta fejét, majd meglátva a nőt halvány mosollyal az arcán, beletörődve vetkőzni kezdett.
-Jól.
- Előre sajnálom a szarkazmust, ami végig kíséri a vizsgálatot – kuncogott halkan, majd elővette a tűt. – Közölni a Szövetséggel, hogy magával minden rendben van, hát… nincs annyi gúny és cinikusság a világon, amivel tudnám illetni őket.
- Semmi gond, doki. Ez a dolga – vonta meg vállát, de képtelen volt nem szúrósan nézni a fecskendőre, amikor a vékony tű átszúrta bőrét.

4.jelenet
-Mi következik most? – fordult felé Klaus, mire Caroline az órájára nézett.
- Mi lenne, ha elmennénk vacsizni?
- Úgy értem a listádon.
- Lista? – Caroline vigyorogni kezdett, majd zavartan elfordította fejét. – Anna elmondta ugye?
- Képtelen voltam lehordani a pletykálkodása miatt, olyan élvezettel mesélt az emberi terveidről – halkan elnevette magát, de megfogta a sértetten távozni akaró lány kezét. – Ugyan már! Voltál ember, voltak terveid, ez csak természetes.
- Nem is tudom – sóhajtott fel. – Igen voltak terveim, álmaim amiből már szinte semmit nem lehet megvalósítani.
- Azért ha mindet nem is, egy kívánságodat tudom teljesíteni  - torpant meg és gyengéden a lányra nézett. – Csak mond, hogy hová akarsz eljutni és elviszlek.
- Nem hagyhatod itt Annát – ellenkezett, de a hibrid olyan komolyan nézett, hogy elhitte igazat mond.
- Természetesen velünk jön – vonta meg vállát.
- Oh igen, meg Hayley, Kol, Stefan, Rebekah, Marcel és mindenki! – mindketten elnevették magukat a képen, hogy az egész család velük megy az egyébként romantikus világjáró körútra.

5.jelenet

-Az apukád nagyon büszke rád – szólalt meg halkan Caroline és elmosolyodta magát. – Örülsz neki, hogy láttad?
- Nem igazán – sóhajtott fel Klaus, arca közömbösségről árulkodott, bár lelke úgy háborgott, akár az óceán.
- Azt mondtad, mondanál neki pár dolgot, ha találkoznátok.
- Közben rájöttem, hogy…. ostobaság a múltban élni – suttogta, majd vigyorogva letépett egy fűszálat. – És ez mindenkire igaz. Talán neked is tovább kéne lépned.
- Mondja ezt az, aki ennyi idő után is dühvel palástolja az érzéseit a mostohája iránt – kuncogott halkan, majd egyszerű mozdulattal a hibrid vállára dőlt. – De igazad van. El kell engednünk azokat, akik már nem része az életünknek.
- Talán ez egy új élet kezdete lehet. Egy olyan életé, amit kívánok Annának és a testvéreimnek.
- Senki nem mondja ki, de Elijah nagyon büszke rád – suttogta meghatottan, a kék szemekben könnyek kezdtek csillogni. – És én is az vagyok. 


Na, szerintetek melyik kettő lesz benne a történetben???? :D

4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Igazából, mindegyiket el tudnám képzelni a történetben, szóval fogalmam sincs :D DE ha tippelni kéne én az 1. és a 4. mondanám. Remélem eltaláltam! De, ha nem vigaszdíj nincs? :P kali.dora12@gmail.com

    Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv Dóri! Örülök, hogy részt veszel a játékban!
      Igen, én magam is kicsit nehéznek találom,mert mindegyiket ellehetne képzelni a történetben, de csak 2 olyan jelenet van amit biztosan belerakok majd :) Ha az egyiket eltaláltad, akkor kapsz már egy fontos jelenetet majd szóval az is elfogadható majd egy kis vigaszdíjnak :D
      Puszi és holnap estig küldöm majd a választ! :D

      Törlés
  2. Szia Ellie!
    Hát azzel a kérdéssel megfogtál! :P De, szerintem a 2. és az 5. Viszont a 4. is nagyon tetszetős :D Szóval 2. és az 5.
    Itt a címem: lyl980123456789@gmail.com
    És egyetértek Dórival! Vigaszdíj nincs? ;D
    puszi, Lyl S.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia Lyl S.!
      Köszönöm, hogy te is játszol megpróbálok kitalálni valami vigaszdíjat, ha esetleg egyiket sem találná el valaki! :D De emailben majd leírom, hogy eltaláltad-e avagy sem!
      Nehéz igen tudom :S :D De örülök, hogy még is játszol!
      pUSZI

      Törlés