2013. szeptember 20., péntek

ízelítő kövi fejezet
Ez ihlette/ihleti meg a 19. fejezetet, ami szerintem drámai lesz, és tele érzelmekkel :) Caroline összezavarodva áll a helyzet előtt, Klaus pedig elkönyveli magában a történteket, miközben mások megpróbálnak mindkét oldalon segíteni. De a büszkeség és a csökönyösség, mindig legyőzi az érzelmeket... még ha hosszabb távon az nem is célravezető.

"-Sajnálom, hogy ezt gondolod - Elijah lehajtotta fejét, és reményt vesztve felsóhajtott. Ugyan nem látott sok esélyt rá, ismerve testvérért, még is jó dolognak látta az egyre erősödő köteléket a hibrid és a szőke lány között. Bízott benne, hogy Klaus talán a jószívű, kedves, de erőszakot és sötétséget nem türő lányért hajlandó változtatásokra. Csak hogy nem számolt öccse mindenkinél nagyobb büszkeségével és dacával. 
- Csalódást okoztam? - gúnyolódott Klaus és visszafordította fejét az ablakhoz. 
- Fáj, nem igaz? Tényleg megszeretted őt...

4 megjegyzés:

 1. Szia ellie!

  Nagyon tetszik, ez a pár mondat nagyon jó, bár már szeretném a hosszabbat olvasni. Nagyon szeretem ezt a zenét, jó kis fejezet lesz belőle.
  Már nagyon várom, kérlek siess vele!
  xo xo

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Veronika! Örülök hogy tetszett, sietek a fejezettel, ahogy csak tudok, remélem, hogy legkésőbb vasárnap feltudom rakni :))

   Törlés
 2. Szia!!
  Úristen!! Nagyon várom!!!!!!!!!!!!!! És a zene is tök jó!!!!!!!!!!!
  Imádlak a történeteiddel együtt!!!!!!!!!!
  Puszi: Barbi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Barbi!
   Köszönöm szépen, nagyon örülök neki, hogy az ízelítő ennyire tetszett :D nekem is az egyik kedvencem ^^
   hátegyelőre még csak 1 történet de köszönöm :)))))
   puszi

   Törlés