2013. szeptember 10., kedd

A helyzet a következő....

Azért írok most, hogy megértsétek a helyzetet..  Talán úgy tűnhet de cseppet sem csappant meg a lelkesedésem, a Klaroline, az írás, a történet iránt, pusztán most kezdem az egyetemet, és elég sok ügyet el kellett intéznem a napokban.
Nagyon szerettem volna úgy frissíteni, ahogy eddig, de nem ment időhiány miatt, ahogy szerintem jövőhéttől se tudok majd annyira gyorsan frissíteni, de beakarom tartani az 2-3 napot, (kevesebbet, többet). Úgy látszik, hogy most már lassan mindennel készen leszek, szóval szeretnék nagyon hamar, gyorsan nektek fejezeteket hozni.
Úgy tervezem, hogy ma este, vagy holnap (maximum) felrakom a 13. fejezet másik felét, aztán állandóan - amíg időm csak engedi - írok, hogy folyamatosan tudjam hozni a fejezeteket. Ugyan időm nincs írni, de amikor éppen várakozok nagyon jó ötleteim szoktak születni, már csak le kell gépelnem :D
De hadd mondjam el itt is, hogy nagyon, nagyon köszönöm azoknak, akik folyamatosan kritikáznak, véleményt írnak, időt szánnak rá, mert iszonyatosan jól esik és feldobja a napomat. Csak még nagyobb lesz tőle a lelkesedésem, és olyankor nem tud megállni, hogy ne üljek le írni 1-2 oldalt. Nem tudom hangsúlyozni, hogy mennyire hálás vagyok - hisz elvégre én nem a kritikák mennyisége miatt írok, hanem azért, hogy megosszam veletek a saját, kitalált történetemet. Köszönöm azoknak is, akik szorgosan pipálgatnak, már ez is nagyon nagyon jól esik.
A blog remélem, hogy hamarosan még több elégedett olvasóval bővül, nagyon szeretném, ha minél többen elolvasnák, véleményt mondanának, mert csak akkor fogok én is fejlődni. Természetesen melengeti a szívem a jó vélemények, és hogy mennyire oda voltatok egy-egy fejezetért, de nyugodtan mondjátok el a problémáitokat is.
Na azt hiszem ennyi, nem is akarok többet mondani, most is csak ennyire tudtam géphez jutni, de igyekszem ma felrakni a második felét is a fejezetnek, és reménykedek, hogy tovább is jutok majd vele és esetleg a napokban több fejezetet is tudtok majd olvasni. Azt elárulhatom, hogy az események kissé felpörögnek majd, persze ami majd lelassul, majd újra minden gyors lesz, és előljáróban, hadd mondjam el, hogy a fejemben már meg van a végkifejlett és készül a 2. évad :))))
Puszi nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése