2013. szeptember 22., vasárnap

ízelítő kövi fejezet (20.)Ajánlom a kövi fejezethez majd :))))

-Értem jöttél - suttogta, könnyei pedig csorogni kezdtek örömében. Hálás tekintetét a hibridbe fúrta, akinek mellkasa összeszorult a sebzett lányt látva. 
- Téged nem lehet magadra hagyni. Mindig veszélybe kerülsz, te buta lány - Klaus megrázta fejét, de szívéről hatalmas kő gördült le, hogy nincs komolyabb baja. 
- Értem jöttél - lehelte ismét, mintha nem fogná fel, amit lát. 
- Mindig elfogok jönni - bólintott felé, majd megsimogatta koszos, könnyes arcát, és egy pillanatra magához szorította. - Minden rendben lesz, Caroline - mondta neki halkan.

6 megjegyzés:

 1. Szia!

  Imádlak, imádlak, olyan ügyes vagy! Imádom ezt a számot, már zsinórban talán a harmadik amit kiraksz és mindegyik a kedvenceim közé tartozik :)
  Klaus és Car nagyon cuki, be kell ismernem a számot nagyon jól választottad hozzá (a címe nagyon ideillő) egy kicsit megkönnyeztem, mert olyan szomorú, de ahogy le esett a szám címe, hogy hogy kötődik a törihez, nem tudtam nem nevetni. Imádom, már nagyon várom!
  Siess vele!
  xo xo

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. juj köszönöm szépen, örülök, hogy az ízelítő ennyire nagy hatással volt rád :D nekem is az egyik kedvencem és ez most pont idevágó lesz majd ^^ igen, nagyon érzelmes szám az tény, de ez most pont kötődik majd a fejezethez :)
   Sietek vele!
   nagyon köszönöm, hogy írtál nekem! Puszi

   Törlés
 2. Ez a kis ízelítő megnyugtatott hogy Caroline nem halt meg,vagy nem lett nagyobbb baja.. :DD
  Imádlak... <3
  Dorottya

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. heh, érdekes lenne ha tejesen kiírnám a főszereplőt xD max csak annyira mint amennyire eddig, de már az is durva volt :S :D
   a fontosabb részt kihagytam, az maradjon meg titokba amíg nem hozom a fejit :D
   Köszönöm, hogy írtál nekem!!!!!!!!!!!!!!
   Puszi

   Törlés
 3. Szia. Nem tudod elhinni, hogy mennyire megkönnyebbültem, Klaus ismét a megmentő szerepét játssza. Negyon örültem, és nagyon izgatott vagyok. ( Remélem nem szándékozod majd a boldoságomat elvenni, bár én valahogy nagyon úgy érzem, hogy igen, bár ne legyen igazam.)--->erre majd kitérek, a kövinél, amit persze irtózatosan várok. Puszi :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen hogy írtál ide is drága Fanncsesz! nos igen, most a megmentő szerepét játsza, aztán majd kiderül mi lesz ezért a jutalma :D már fent is van, remélem mihamarabb számíthatok majd a vélemenyedre izgulok :D na alig várom ;) puszillak

   Törlés